Färdiga Matlådor Stockholm

RING OSS - 076-222 74 92

Färdiga Matlådor med Hemleverans

Färdiga matlådor - lagade av professionella kockar

Ser du maten och matlagning som ett stressmoment? Skulle du behöva tiden som går åt till att laga mat till att ta en paus? Då har du kommit rätt. Vi levererar färdiglagade matlådor av högsta kvalité i Stockholm. Våra kockar är utbildade och ser till att din mat är både god, vällagad och näringsrik.

Idag är det många människor som går på högvarv för att få ihop jobb såväl som vardagspusslet. Stressen är inte bra för hälsan och kan leda till att man mår dåligt. Att få en eller flera färdiglagade matlådor hemlevererade varje vecka minskar stress och oro över att inte hinna laga mat. Istället blir maten njutningsfull. Du kan äta i lugn och ro och helt enkelt ta en välbehövlig paus.

När vi lagar mat gör vi det med stor passion. Vi vill vara din bästa vän när du inte hinner eller orkar med och lagar därför alltid maten med målet om att du ska få otroligt god mat samtidigt som du kan ta det lugnt. Vi värderar nöjda kunder högt och ser därför alltid till att dina matlådor levereras i tid och håller en mycket hög standard.

Vi erbjuder färdiga matlådor i Stockholm till både privatpersoner och företag. Alltid baserade på dina kostpreferenser och din smak. Beställ färdiglagad mat av oss här.

Maten

Mat är kroppens bränsle. Utan bra mat fungerar vi inte som vi ska och vi blir snabbt trötta. För att orka med en fullspäckad vardag är det därför viktigt att få i sig bra och näringsrika råvaror. Genom att äta bra mat kommer du inte bara må bättre utan även få mer energi och kunna fokusera på dina uppgifter.

Vi vill hjälpa personer som av olika anledningar inte hinner eller orkar laga god, hälsosam mat. Vi erbjuder därför matlådor av högsta kvalité till dig som en eller flera gånger per vecka inte har tid, ork eller lust att göra mat som får dig och din kropp att må bra.

Vi vill nyttja de råvaror som är bäst för årstiden och vår meny varierar därför beroende på säsong. Allt för att du och din kropp ska få så bra mat som möjligt. I vår meny hittar du varierade, noga utvalda rätter som passar olika typer av kostpreferenser. I vår meny finns alltid rätter innehållande kött såväl som vegetariska och veganska alternativ. Du kryssar enkelt i vilka matlådor du vill ha och hur många du vill ha av varje.

Alla matlådor är sammansatta efter våra kockars expertis, därför är maten alltid näringsrik och hälsosam beräknad efter kroppens behov. Maten är influerad av flera kök och du hittar alltid smaker från Sverige såväl som från övriga världen.

  • Hälsosamt
  • Vällagat
  • Inspirerande

Du bestämmer - vi lagar

Hos oss är det inga krusiduller. Vi uppskattar det enkla och vill att det ska vara lätt för våra kunder att beställa färdig mat. Du bestämmer därför själv vilka dagar du vill att vi kommer hem till dig med en leverans, hur många matlådor du vill ha och ifall du vill ha dem löpande varje vecka. När du startar en prenumeration är det ingen bindningstid och du kan när som helst avbryta din löpande veckoleverans.

Vi kommer helt enkelt hem till med din leverans dig på utsatta dagar. Vi levererar god mat till ett bra pris och du får äta i lugn och ro samtidigt som du får tid över till att göra annat än att planera och laga mat.

Att vid behov äta en färdig matlåda istället för att stressa över tidsbrist, inspiration och ork är att investera i sig själv. Låt oss vara med och hjälpa dig mot en lugnare vardag. Beställ färdiglagade rätter genom att kontakta oss.

OM OSS

Vi har flera års erfarenhet inom kost. Vi tillagar matlådor som går i hand med träning och hälsa.

Läs mer om oss »

KONTAKT

Gofit Sverige
076-222 74 92

Humblegatan 20a
172 39, Sundbyberg
559259-4021

Integritetspolicy & Cookies

© 2020 Färdigamatlådorstockholm.se. Alla rättigheter förbehållna.

uemedia logga